Network devices

Network devices

Het portfolio van Forehand bestaat uit de meest betrouwbare, kwalitatieve en duurzame netwerkapparatuur en netwerkcomponenten. Forehand levert de volgende categorieën network devices:

 

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:
WiFi-oplossingen

WiFi-oplossingen

De behoefte om informatie op elke denkbare locatie en elk gewenst moment te koppelen met diverse mobiele devices, groeit bij steeds meer organisaties. Meer weten over WiFi-oplossingen?


Lees meer
UPS-systemen

UPS-systemen

Om een netwerk stabiel te houden, is bescherming onmisbaar. Bijvoorbeeld tegen het uitvallen van stroom, maar ook om instabiele toevoer te ondervangen. Forehand levert hiervoor hoogwaardige UPS-oplossingen.


Lees meer
Mediaconverters

Mediaconverters

Met producten van Transition wordt het zeer eenvoudig om diverse signalen snel, goed en met behoud van kwaliteit te converteren. Zoals conversies van multimode naar singlemode glasvezel, of van twisted pair naar glasvezel.


Lees meer
Videodistributie

Videodistributie

Tv-signalen hoeven tegenwoordig niet per se over coax te worden gedistribueerd. Door (bestaande of nieuwe) twisted pair-netwerken slim te gebruiken, ontstaan er veel nieuwe mogelijkheden.


Lees meer
Medische ethernet isolatoren

Medische ethernet isolatoren

Medische Ethernet Isolatoren worden specifiek toegepast in zogenaamde klasse 2 en 3 ruimtes (OK’s). Maar ook bij bedplaatsen worden deze producten steeds vaker toegepast.


Lees meer
Actieve netwerkapparatuur

Actieve netwerkapparatuur

Switches en routers ontwikkelen zich zo snel, dat generaties elkaar elke drie jaar opvolgen. Forehand houdt deze ontwikkelingen actief in de gaten om op het juiste moment de juiste oplossing aan te bieden.


Lees meer

Partners