Zorg

Zorg

In de medische omgeving van de toekomst spelen geautomatiseerde oplossingen een hoofdrol om het verblijf van de patiënt zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze technologische ontwikkeling draagt er ook aan bij dat verplegend en medisch personeel juist méér tijd kan besteden aan het menselijk aspect. Slimme IP-oplossingen voorkomen namelijk dat zij zich moeten bekommeren over een gebrekkig tv-signaal, een slechte internetverbinding of het aanpassen van de kamertemperatuur.

Adviesrol

Forehand adviseert bij de keuze van de infrastructuur door al deze facetten mee te nemen bij het bepalen van het aantal en vooral ook de locaties van de aansluitpunten. Daarbij wordt de patiëntveiligheid natuurlijk niet vergeten, want Forehand heeft ruime ervaring met data-bekabeling in Klasse 2 en 3-ruimtes en de eisen die daaraan gesteld worden.

Gespecialiseerd distributeur

Als gespecialiseerd distributeur van netwerkinfrastructuren opereert Forehand op de achtergrond. Toch vormt ook het specialisme (de netwerkinfrastructuur en aanverwante productlijnen) het fundament van elke ICT-oplossing.

Optimale serviceverlening

Een goed netwerk werkt razendsnel, is stabiel en blinkt uit in betrouwbaarheid. Dat daar een uitgebreid en doordacht traject aan vooraf is gegaan, is voor de gebruiker niet van belang. Forehand begeleidt klanten in het gehele traject en informeert tijdens elke stap in het proces met maar één doel: het realiseren van een maximaal functionerende, stabiele netwerkinfrastructuur als optimale serviceverlening naar de eindgebruikers.

Forehand denkt vanuit 25 jaar ervaring meer dan graag mee over toekomstgerichte oplossingen binnen zorginstellingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst zorg

Sophia Revalidatie Den Haag
Sophia Revalidatie Den Haag
Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch
Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch