Industrie

Industrie

Het gebruik van het ethernet-protocol in de industriële omgeving neemt steeds verder toe, waardoor de twisted-pair-netwerkinfrastructuur de basis vormt voor de communicatielaag. De acceptatie van ethernet in de industrie als branche is daarmee ingezet en vraagt om een infrastructuur die geschikt is voor een probleemloze communicatie in een omgeving die door kabels over het algemeen als 'vijandig' wordt ervaren.

Adviesrol

Forehand informeert u graag bij het selecteren van de juiste infrastructuur afhankelijk van de MICE klasse waarin de bekabeling wordt aangebracht. Het aansluiten van de apparatuur in bijvoorbeeld een IP67-omgeving of apparatuur voorzien van een EX-classificatie, is slechts een greep van de onderwerpen waarover wij u kunnen adviseren.

Gespecialiseerd distributeur

Korte levertijden en “op voorraad” zijn een van de belangrijkste pijlers waarop Forehand is gebouwd. Het snel kunnen uitleveren van de benodigde bekabeling, connectoren en patchkabels zijn essentieel voor een snelle uitrol van een (industrieel) netwerk waarmee downtime van een installatie kan worden voorkomen.

 

Forehand heeft ruime ervaring in het opzetten van toekomstgerichte oplossingen voor datacentra. Wilt u meer weten over de oplossingen? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst industrie

Applikon Bio technology
Applikon Bio technology
Vinolytoren Commerzbank
Vinolytoren Commerzbank
Apollo House Amsterdam
Netflix Amsterdam
Netflix Amsterdam