Hospitality

Hospitality

Gastvrije netwerken

De nieuwe generatie consumenten verwacht steeds meer als het gaat om actuele, digitale informatie. Of het nu een hotel, restaurant, ziekenhuis of een schoolgebouw betreft: multimediale diensten zijn onmisbaar om uw gastvrijheid tot in de kleinste details te optimaliseren. Narrowcasting, Ultra High Definition-televisie en gratis internet zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Om nog maar niet te spreken over ingenieuze systemen voor toegangscontrole, beveiliging, voorraadbeheer of elektronische betaling waarmee u uw organisatie draaiende houdt.

 

Verlichting die automatisch dimt bij het verlaten van een ruimte, voorkeurs tv-kanalen, een persoonlijke instelling voor temperatuur, een breaking news-uitzending in uw dealing-room of een verandering in de lesroosters binnen uw onderwijsinstelling. Stuk voor stuk voorbeelden van mogelijkheden om uw gastvrijheid richting bezoekers te vergroten. Tegelijkertijd moet het gebruik van die aangeboden technologieën voor uw gast natuurlijk geen ingewikkelde zoektocht worden. De werking van bijvoorbeeld het IPTV-toestel dient direct helder te zijn, evenals de aanmelding op het wifi-netwerk. Dat lijken in eerste instantie wellicht zaken die niet alle aandacht vereisen, maar voor een gast maakt dit wel het verschil tussen een alledaags bezoek en het gevoel in de watten gelegd te zijn. De netwerkarchitecten van Forehand vertalen uw wensen en eisen graag in een compleet design van een hospitality-omgeving die klaar is voor de toekomst.

 

Een goede netwerkinfrastructuur stelt hospitality-bedrijven in staat de gastvrijheid tot in de kleinste details te optimaliseren. 

 

In de medische omgeving van de toekomst spelen geautomatiseerde oplossingen een hoofdrol om het verblijf van de patiënt zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze technologische ontwikkeling draagt er ook aan bij dat verplegend en medisch personeel juist méér tijd kan besteden aan het menselijk aspect. Slimme IP-oplossingen voorkomen namelijk dat zij zich moeten bekommeren over een gebrekkig tv-signaal, een slechte internetverbinding of het aanpassen van de kamertemperatuur.

Service op het hoogste niveau

  • IP-technologie voor IPTV-systemen, persoonlijke bezoekersinstellingen, data-uitwisseling en telefonie
  • Betrouwbare wifi tot in elke hoek van uw gebouw
  • Optimale uitstraling en presentatie via integrale narrow casting-systemen
  • Digitale signage-oplossingen voor actuele informatie
  • Stabiliteit in klantinformatiesystemen, beveiliging en apparatuur voor elektronische betalingen

 

Forehand denkt vanuit 30 jaar ervaring meer dan graag mee over toekomstgerichte oplossingen binnen hospitality. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst hospitality

Ommelander Ziekenhuis
Corpac Huis Tilburg
Corpac Huis Tilburg