Carrière bij Forehand

Bij Forehand staat ontwikkeling centraal. Ontwikkeling die leidt tot groei. Groei van de organisatie, de branche, onze relaties en onze medewerkers. Ons team bestaat uit ervaren professionals en aanstormend, net afgestudeerd talent. Deze combinatie zorgt er voor dat we elke dag, van elkaar, leren. Onze cultuur kenmerkt zich door flexibiliteit, duurzame samenwerkingen en wederzijds respect.  We maken de Rotterdamse mentaliteit dagelijks waar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Accountmanager | Fulltime

Accountmanager | Fulltime

Ter uitbreiding van ons Sales Team zijn we per direct op zoek naar een Accountmanager voor de regio Midden- en Oost Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business alsook het onderhouden en uitbreiden van contacten met bestaande klanten. Ben jij commercieel, dienstverlenend, denk je in oplossingen en zie je overal kansen? Wil jij een aandeel hebben in het succes van Forehand? Stuur ons een berichtje, dan neemt onze Recruiter binnen een week contact met je op: Sollicitatie@forehand.nl t.a.v. Laura Vrij 

IoT Specialist | Fulltime

IoT Specialist | Fulltime

Weet jij alles van IoT en IT? Ben je op zoek naar een nieuwe baan waar innovatie, techniek en sales

elkaar afwisselen? Vind je het leuk om onderdeel te zijn van een professioneel team en mee te denken

met de klant over de beste oplossingen? Dan komen we het liefst vandaag nog met je in contact.  Stuur ons een berichtje, dan neemt onze Recruiter binnen een week contact met je op: sollicitatie@forehand.nl t.a.v. Laura Vrij

 

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Werken bij Forehand

Werken bij Forehand

HOE WIJ WERKEN  
Wij geloven in de meerwaarde van flexibiliteit gecombineerd met de kracht van stabiliteit. Onze mensen zoeken continu naar manieren om samen de klant vooruit te helpen. Dit doen we door een betrokken, flexibele, oplossing- en prestatiegerichte werkwijze. 

 

ONZE MISSIE 
Forehand wil Nederlands grootste distributeur van actieve en passieve netwerkcomponenten worden door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen in een markt die continu verandert.

 

ONZE VISIE 
In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Forehand biedt stabiliteit, gemak en vooruitgang door trends tijdig te signaleren en om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen.

 

WAT WE GRAAG IN JOU ZIEN

De wereld van techniek is hard, innovatief en groeit snel. Daarom pas je echt bij Forehand als je een commerciele drive hebt, leergierig bent en denkt in oplossingen en kansen. Daarnaast is het belangrijk dat je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt in zowel woord als geschrift, goede softwarekennis hebt en bij voorkeur affiniteit met techniek, datacommunicatie, gebouwautomatisering en netwerkcomponenten.

 

HOE JIJ JEZELF ZOU OMSCHRIJVEN

Binnen je vriendenkring ben jij degene die alles regelt en de knopen doorhakt. Je staat bekend om je enthousiasme, doorzettingsvermogen en je winnaarmentaliteit. Je weet wat je doel is en zal niet eerder stoppen voordat dit bereikt is. Of dit nu tijdens je opleiding, je stage of tijdens een potje voetballen is. ‘Nee’ komt absoluut niet in jouw vocabulaire voor en onderhandelen is je tweede natuur.  Naast een commerciële drive ben je geïnteresseerd in de wereld van techniek, Internet of Things en gebouwautomatisering.

 

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN 
Naast een gedegen inwerktraject wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo  krijg je diverse trainingen, intern alsook extern om je  technische (IT) vaardigheden en je productkennis te ontwikkelen. Je komt te werken in een informeel team van gedreven en ambitieuze professionals die met jou het gezamenlijke doel willen bereiken. We verwachten misschien een hoop van jou maar je krijgt er ook een heleboel voor terug. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, diverse uitjes met collega’s, interessante meetings, hoogwaardige producten, een prachtige klantenportefeuille, fenomenale kerstvieringen bieden we je vooral een prachtige uitdaging waarin ontwikkeling en (persoonlijke) groei centraal staat.

 

HOE WE MET ELKAAR IN CONTACT KOMEN
Dat mag jij bepalen. Heb je interesse in één van onze vacatures of wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Stuur dan een berichtje aan onze Recruiter; sollicitatie@forehand.nl, dan ontvang je binnen een paar dagen een reactie of een uitnodiging voor een kop koffie in onze eigen Forehand bar.

 

 

Ons team